MUODONPUUN SERMIT

TILANJAKO, NÄKÖSUOJAUS, TYÖRAUHA, SISUSTUS & MONTA MUUTA KÄYTTÖTARKOITUSTA

JULKISET TILAT

TILOJEN VAIVATON MUUNNELTAVUUS ON VISIOMME JA PÄÄMÄÄRÄMME

Halutessasi miellyttävän ja viihtyisän työ- ja asumisympäristön, toteuta ne Muodon® tilanjakomoduleilla. Niin pieniin kuin suuriinkin muutoksiin kannattaa panostaa, sillä ne vaikuttavat yleiseen viihtyvyyteen ja ihmisten hyvinvointiin. Toiminnallisista tilojen muuntautumisista aiheutuu haasteita joskus hyvinkin nopeasti ja mitä erilaisimmista syistä, esimerkiksi etätyötilan, pukeutumisen tai varastoimisen tilapäisestä tai pysyvästä tarpeesta.

Ongelmia saattavat tuottaa jo kalustetut ja päivittäisessä käytössä olevat tilat sekä mm. kiinteistötekniikan muutosten vaikeus ja kalleus sekä mahdolliset lupamenettelyt suuremmissa muutoksissa. Mittatilausseinäkkeillä vältetään rakennustöistä aiheutuvat haitat meluineen ja pölyineen. Muodonpuun tilanjakoelementeillä asennetaan muutamassa tunnissa valmis tilaratkaisu rimaseinän muodossa haluttuun tarkoitukseen. Seinäke on aaltomainen tai suora, molemmilta puoliltaan pintakäsitelty ja vain n. 10 mm paksu, joka voidaan sulkea ja tarvittaessa jopa lukita. Kiinteistötekniikkaan ei tarvitse tehdä muutoksia ja sermiseinä on sinällään upean edustava.

TEE PIENETKIN SISUSTUSMUUTOKSET NÄYTTÄVÄSTI

TYYTYVÄISYYS YMPÄRISTÖÖN LUO HYVINVOINTIA

Olipa näkösuojausongelmasi pieni tai suuri, julkinen tai yksityinen, mieti siihen ekologista pienen hiilijalanjäljen omaavaa tuotettamme. Erikorkuisilla ja levyisillä sermeillä on ongelmasi ratkaistu. Muodonpuiset aaltoilevat pinnat taittavat äänet, parantavat akustointia ja luovat luonnonläheisen tunnelman.

Kokeile myös erittäin ohutta rimaseinää tilajärjestelyihin.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin jo suunnittelusi alkuvaiheessa.

muodon
blank
DESIGN

TYYLIKKYYDEN HELPPOUS SINULLEKIN

Hienolla katseenvangitsijalla toteutat arkiset näköesteet. Paikalleen asentaminen ja poistaminen tapahtuvat nopeasti yhden henkilön toimesta.

Sisustussermimme sopii myös monenlaisiin stailaustarpeisiin.
Yrittäjänä voit Muodon® sermeillä hallita tyylikkäästi alueita, jotka haluat asiakkaillesi ensimmäisenä näkymänä toimitiloistasi näyttää.

KOTITALOUDET

KODIN TILAT TEHOKKAAMPAAN KÄYTTÖÖN, LATTIOITA VAHINGOITTAMATTA

Tyypillisesti sermejä käytetään etätyöpisteen eriyttämiseen, huonetilojen jakamiseen aina huonekorkeuteen asti ja vauvan sängyn yhteydessä tilapäisenä näkösuojana. Huoneen jakaminen tai sängyn tilan eriyttäminen muusta huoneesta tehdään tarvittaessa suoralla sermiseinällä ilman lattiaan tulevia, jälkiä jättäviä kiinnityksiä.


Sisustus sermit suojaavat katseilta myös mm. lasitetuilla terasseilla ja parvekkeilla ja ne sopivat myös kaatolattioille.

blank
blank
UUTTA VALAISTUKSEEN

MUODON®, VALON JA VARJON RAKKAUS - TÄYDELLINEN LIITTO

Hienon innovaation tuloksena Muodon® sermit toimivat myös valaisimina. Led-tekniikkaa hyödyntäen sermit ovat sisustusta täydentäviä valaisinyksiköitä ja ne antavat aivan uusia mahdollisuuksia erilaisiin tilojen muutoksiin. Valaistuksen vaatima tasavirta kulkee rakenteessa piilossa. Valaistuksen voi johtaa sermistä toiseen yhdistämällä sermit toisiinsa magneeteilla. Valaisin voi olla useamman sermin kokonaisuus tai pieni pöydälle tai seinälle asetettu tunnelman luoja. Epäsuoraa valoa tuottavien valaisinkomponenttien paikkaa voidaan vaihtaa mihin tahansa sille tarkoitettuun kiinnikkeeseen sermin molemmin puolin. Sermivalaisimessa on vain yksi sähkönsyöttö ja muuntaja.

 

Tästä kannattaa kysellä.

 

Tämän tuotteen uutuuden vuoksi otamme mielellään vastaan myös erilaisia ideoita asiakkailta ja asiasta kiinnostuneilta.

Sermien tekniset tiedot

Käytettävä puumateriaali

Sermien vakiokoot

Paino

Pintakäsittelyvaihtoehdot