MUODONPUUN SERMIT

TILANJAKO, NÄKÖSUOJAUS, TYÖRAUHA, SISUSTUS & MONTA MUUTA KÄYTTÖTARKOITUSTA

Suuret tilamuutokset

Puu on akustisilta ominaisuuksiltaan hyvä ja jota vielä parantaa sermin aaltomainen muoto taittaessaan ääniaallot eri suuntiin. Yhtenäinen puupinta katkaisee ääntä varsin tehokkaasti, tämän huomaa hyvin pöytäsermi sovelluksessa. Muodon-seinäkkeillä (korkeus yli 1,7m) voidaan toteuttaa tilamuutoksia suuremmissa avoimissa tiloissa.Muodonpuun tilanjakajissa käytetään aina ensisijaisesti kotimaista puutavaraa, ekologisesti hyvää ja kestävää materiaalia.

NOPEASTI MUODOSTETTAVAT JA POISTETTAVAT NÄKÖESTEET, INTIMITEETTISUOJAUS

Oikeuden istunnoissa voi olla päivän aikana useita eri kertoja tilanne, jossa todistajan yksityisyys on taattava yksiselitteisesti. Muodon-sermeistä valmistetaan tapauskohtaisesti yhden henkilön käsiteltävä näköeste. Siirrot eivät vaikuta oikeuden kulun aikatauluihin.

Tyylikäs tilanjako yrityksissä parantaa palvelukokemusta ja työrauhaa

Ravintoloissa ja asiakaspalvelutiloissa erilaisten toimintojen ja esineiden näkösuojaus toteutetaan tyylikkäästi Muodon-sermeillä.

Sermit takaavat työrauhan kouluissa ja päiväkodeissa

Muodonpuun erityisopetussermi on helppo ja nopea keino työrauhan saavuttamiseksi.

Lukittavat kulunestot Muodon-sermeillä

Kevyesti lukittavat kulunestot tehdään liittämällä kaksi erillistä yhtenäistä seinäkettä toisiinsa kalustelukolla (esim.abloy). Molemmat seinäkkeet on kiinnitettävä toisesta päästään kiinteästi seinään tai vastaavaan. Tämä ratkaisu toimii erinomaisesti yleisvalvotuissa tiloissa. Kun lukitusta ei tarvita tai tila otetaan muuhun käyttöön, rullataan sermi kiinnityskohtaansa n. 25-30cm:n rullalle. Tämä sovellutus ei sovi läpikulkuun.

Säleseinäsermi on tyylikäs sisustuselementti

Kotitalouksissakin muodon-sermit soveltuvat moneen käyttöön: tilanjakamiseen tai sisustamiseen. Sermit soveltuvat erinomaisesti myös parvekkeille ja katetuille terasseille.

LED-valaistuksella varustetut design-sermit

Tässä ratkaisussa hyödynnetään muodon-tilanjakajaa mahdollistamaan led valon käyttö. Sermien ja valaistuksen muunneltavuus antavat mielikuvitukselliset mahdollisuudet erilaisiin sisustuksellisiin
vaihtoehtoihin. Valmistamme erilaiset ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan, ota yhteyttä.

HUOM! Vain yksi sähkösyottö (12v) riittää useisiin erillisiin sermeihin ja valaisimiin ja se voidaan kytkeä minkä tahansa jakajan LED-valaisimeen.

Sermien tekniset tiedot

Käytettävä puumateriaali?

Sermien vakiokoot?

Paino?

Pintakäsittelyvaihtoehdot?